Solskydd, Vallentuna

Även om vi i vårt avlånga land älskar solen och dess härliga strålar, finns det tillfällen då vi vill och behöver skydda både oss själva, men även våra bostäder från värmen. Markisspecialisten är företaget som under många år erbjudit företag och privatpersoner i Vallentuna olika typer av solskydd. Variationen av solskydd hos oss är mycket stor och vi kan erbjuda solskydd för både inomhus- och utomhus bruk.

Våra senaste Referensprojekt

En snabb och professionell process

Vårt företag har som mål att alltid erbjuda solskydd som är av högsta möjliga kvalitet och som uppfyller alla de önskemål du som kund hos oss har. Genom att välja oss på Markisspecialisten har du gjort ett val som innebär snabb, professionell och personlig service under hela processens gång.

Solskydd, Vallentuna

Solskydd för inomhus- och utomhusbruk i Vallentuna

Hos oss har du ett brett sortiment att välja från när du ska välja solskydd. Du kan till exempel välja mellan skydd som du kan montera inne i ditt hem som till exempel lamell- och rullgardiner eller skydd för montering utomhus som terrass- och fönstermarkiser. För att hitta den perfekta lösningen för just dig så kommer vi på ett helt kostnadsfritt besök för att tillsammans med dig som kund se över de olika alternativen. Därefter får du en offert med kostnaderna presenterade. Denna kan du gå igenom helt i din egen takt innan du tar ett beslut.