Garageportar i Uppsala

Att byta garageport på en typisk svensk villa i Uppsala är oftast inget man gör på egen hand. Garageportar är drivna av en motor och bara det kräver en viss kunskap för att kunna installera. Måtten är ett annat, potentiellt stort, problem som kräver goda råd och ett minst sagt precist genomförande. Det finns krav och bestämmelser att ta hänsyn till och därför är det ofta lättare att ta hjälp av en specialist när det är dags att byta eller installera ny garageport.

Garageportar Uppsala

Att byta garageport är en viktig investering och därför ökar vikten av att hitta en specialist som jobbar kostnadseffektivt, utan att tumma på noggrannheten.

Vi på Markisspecialisten kan garantera både noggrannhet och ett kostnadseffektivt arbete. Vi erbjuder helhetslösningar med allt från måttagning till leverans av certifierade garageportar med motor, till själva genomförandet. Med oss slipper du tänka på något annat än hur fint – och bekvämt – det blir med ny och väl fungerande garageport till villan i Uppsala.

Vi arbetar från Uppsala till Stockholm, med kontor i Sigtuna. Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök för alla våra nya kunder. Vårt fokus på personlig service garanterar ett gott samarbete mellan oss och våra kunder samt att varje kund får sitt unika behov uppfyllt.

Våra senaste Referensprojekt

Markisspecialisten – så jobbar vi i Uppsala:

  • Rätt port till rätt garage – noggrannhet är viktigt!
  • Vi erbjuder måttanpassade och fullisolerade garageportar
  • Måttagning, rådgivning och genomförande – vi sköter allt!
  • Vi erbjuder takskjutportar från Wisniowski – med eller utan motor
  • Boka ett fritt hembesök redan idag så får vi en bild av ditt kommande projekt

Få ut mer av ditt boende med garageport

Det är inte överdrivet att hävda att varje projekt inom installation av garageportar är unikt. Vi på Markisspecialisten bemöter detta med noggrannhet och respekt. Varje kunds enskilda behov måste uppfyllas med en skräddarsydd lösning. Vårt tillvägagångssätt, i kombination med vår tillgång till sortimentet hos en av Europas största tillverkare av garageportar, är något vi är väldigt stolta över.

Med en garageport till huset i Uppsala får du ut det mesta av ditt boende. Dessutom är det en otrolig trygghet att veta att din bil och din cykel är skyddade från regn, kyla och allmänt väderslitage.

Din nya garageport är bara ett samtal eller mejl bort. Välkommen till oss på Markisspecialisten!