Markiser, Järfälla

Markisspecialisten är din leverantör av markiser i Järfälla. Vi har arbetat inom branschen i ett stort antal år och vet precis vad vi pratar om. Med en lång erfarenhet och stor kunskap bakom oss hjälper vi dig att välja rätt markiser som vi sedan installerar och underhåller vid behov. Hos oss kan du känna dig trygg både med produkterna och med det arbete vi utför.

Våra senaste Referensprojekt

Privatpersoner och företag i Järfälla

Vi på Markisspecialisten har genom åren utfört en rad olika arbeten för både privatpersoner och företag i Järfälla. Storleken på ditt projekt förändrar inte vårt professionella bemötande och vår vilja att du som kund ska bli 100 % nöjd med slutresultatet.

Markiser, Järfälla

Vi samarbetar med ledande leverantörer

Utöver försäljning och installation av markiser så kan vi även erbjuda dig som kund andra typer av tjänster som till exempel underhåll. Har du markiser men tycker att dessa börjar se gamla och slitna ut? Inga problem! Vi gör ett helt kostnadsfritt besök hos dig för att gå igenom dina önskemål och behov efter vilket du får en offert som du i lugn och ro får gå igenom. Vi samarbetar med marknadens ledande vävleverantörer och kan därför alltid garantera dig högsta kvalitet på våra produkter.