Markiser, Sollentuna – prisvärt & stilrent

Vi på Markisspecialisten erbjuder privatpersoner och företag högkvalitativa markiser i Sollentuna med kringliggande områden. Genom att välja oss på Markisspecialisten så får du en trygg och kunnig leverantör med personlig och snabb service. Vi har som mål att hitta rätt lösning och rätt markiser för just dig och dina behov.

Våra senaste Referensprojekt

Brett sortiment av markiser för dig som bor i Sollentuna

För oss spelar storleken på ditt projekt som sagt ingen som helst roll. Vi strävar alltid efter att göra vårt bästa för att leva upp till de förväntningar du som kund har. Genom att börja med ett kostnadsfritt besök kan vi tillsammans se över de behov och önskemål som du kan tänkas ha. Därefter får du en offert som du själv kan se över och ta ställning till i lugn och ro. Självklart kan denna offert justeras vid behov.

Markiser, Sollentuna

Ett personligt bemötande

Vi på Markisspecialisten har ett mycket brett sortiment när det kommer till markiser. Tack vare detta kan vi enkelt och smidigt tillgodose våra kunders behov och önskemål. Hos oss kan du välja på bland annat:

  • Terrassmarkiser
  • Fönstermarkiser
  • Pergolamarkiser
  • Screenmarkiser

För dig som redan har markiser, men tycker att dessa börja se trista och slitna ut kan vi erbjuda vävbyten hos dig i Sollentuna. Vi samarbetar med ledande vävleverantörer och vi byter väven på plats hemma hos dig eller på företaget.

Välkommen till oss när du vill köpa markiser i Sollentuna!