Markiser, Solna

När du bestämt dig för att inreda med markiser vill du givetvis ha en erfaren och trygg leverantör. Vi på Markisspecialisten säljer och installerar markiser i Solna. Vi utför arbeten både hos privatpersoner och på företag och du kan alltid förvänta dig högsta möjliga servicenivå oavsett storleken på ditt projekt.

Våra senaste Referensprojekt

Ett personligt bemötande

För oss spelar storleken på ditt projekt som sagt ingen som helst roll. Vi strävar alltid efter att göra vårt bästa för att leva upp till de förväntningar du som kund har. Genom att börja med ett kostnadsfritt besök kan vi tillsammans se över de behov och önskemål som du kan tänkas ha. Därefter får du en offert som du själv kan se över och ta ställning till i lugn och ro. Självklart kan denna offert justeras vid behov.

Markiser, Solna

Rätt typ av markiser för dina behov i Solna

Genom att ett så pass brett sortiment av markiser som vi på Markisspecialisten har kan vi hitta en passande lösning till de flesta önskemålen och behoven som våra kunder kan tänkas ha. Du kan bland annat välja mellan:

  • Terrassmarkiser
  • Pergolamarkiser
  • Fönstermarkiser
  • Screenmarkiser

Är det så att de markiser du redan har börjar se gamla och slitna ut? Vi erbjuder vävbyten på alla typer av markiser. Markisspecialisten samarbetar med marknadens ledande vävleverantörer och byter väven snabb, enkelt och smidigt direkt på plats.