Solskydd, Danderyd

Även om vi i Sverige inte är alltför bortskämda när det kommer till solens strålar, så finns det tillfällen då vi vill gömma oss från den ändå. Vi på Markisspecialisten kan erbjuda en stor variation av solskydd, för både inom- och utomhusbruk för privatpersoner och företag i Danderyd.

Våra senaste Referensprojekt

Rätt solskydd av högsta kvalitet

Vi på Markisspecialisten har som mål att alltid leverera solskydd av allra högsta kvalitet och som uppfyller de krav du som kund har. När du väljer oss som din leverantör av solskydd så har du gjort ett val som innebär professionell och trygg hjälp hela vägen från första offert ändå fram till färdig slutprodukt.

Solskydd, Danderyd

Inomhus eller utomhus

Markisspecialisten har ett brett utbud av solskyddsprodukter. Du kan välja mellan att skydda dig från solen med hjälp av solskydd som monteras inomhus, som till exempel rull- och lamellgardiner, eller solskydd för utomhusbruk som exempelvis fönster- och terrassmarkiser. För att fastställa vad som passar just dig gör vi ett kostnadsfritt besök där vi tillsammans diskuterar de olika alternativen. Efter det får du en offert med specificerade priser som du kan gå igenom i lugn och ro. Känns allting rätt så skickar vi ut en bekräftelse på beställningen tillsammans med ett förväntat leveransdatum.