Terrassmarkis

Förvandla din terrass med en elegant terrassmarkis. Upplev kombinationen av stil och funktionalitet som förhöjer din utomhusvistelse.

Terrassmarkis
Våra markiser håller högsta kvalitet i alla delar, från markisväv och armar till motorisering och extrautrustning. Det gör att din markis behåller både utseende och funktion i många, många år.

Terrassmarkis

- Täcker stora ytor
- Skapar hög mysfaktor
- Skyddar mot sol & lättare regn
Terrassmarkisen fungerar som ett flexibelt tak av tålig markisväv. Den placeras oftast i anslutning till din uteplats och ger behaglig svalka under varma sommardagar men också skydd mot lättare regn.

Vi på Markisspecialisten har ett stort urval av terrassmarkiser som passar till den lilla uteplatsen, såväl som till den stora uteserveringen och allt där emellan.

Ta kontakt med oss på Markisspecialisten så hjälper vi er fram till rätt lösning utefter era behov! 

Vid en första anblick kan det vara svårt att se skillnad mellan olika modeller för det otränade ögat. Oftast är det markisväven du ser som konsument. Hos oss är väven är av lika hög kvalité oavsett vilken modell på terrassmarkis du väljer. Det som skiljer markismodellerna åt är design, profilfärger, vindtålighet och olika typer av tillval. 

Vi hjälper dig självklart att hitta rätt modell till din uteplats!

Så går det till när du beställer hos oss:

Ritad laptop med "Hej!" på skärmen.

1. Kontakt

Bästa sättet att kontakta oss är via vårt formulär, men det går också bra att skicka ett mail eller ringa.

Ritad bild på en hus.

2. Hembesök

Vi bokar in ett gratis hembesök när det passar dig. Mattias eller Edward kommer ut och träffar dig i ditt hem.

Ritad bild på en offert för markis.

3. Offert

Efter hembesöket får du en detaljerad offert där du ser vad varje produkt och arbete kostar. Vi jobbar med fast pris.

Ritad hylsnyckel.

4. Montering

Efter ca 3-5 veckor är det dags att boka en tid för att få produkterna på plats. Montering görs alltid av Mattias eller Edward.

Klart! Efter montering lämnar vi alltid tre års garanti på våra produkter och installationer.

Terrassmarkis för din Altan

Våra markiser kombinerar funktionalitet med estetik för att förhöja din utomhusupplevelse. Låt oss utforska fördelarna med att välja rätt markis för din altan och hur våra produkter kan transformera din utomhusmiljö.

Varför en Terrassmarkis är ett Måste för Varje Altan

– Effektivt UV-skydd: Våra terrassmarkiser är designade för att erbjuda maximalt skydd mot solens skadliga UV-strålar, vilket garanterar en säker och behaglig miljö på din altan.

– Förbättrad temperaturkontroll: Genom att installera en markis över din altan kan du effektivt kontrollera temperaturen. Detta skyddar mot överhettning och bidrar till lägre energikostnader genom naturlig kylning.

– Utökad användbar yta: Med en robust terrassmarkis kan du utnyttja din altan större delen av året. Våra markiser skyddar inte bara mot solen utan även mot lättare regn, vilket gör din altan till ett mer användbart och flexibelt utrymme.

– Värdeökning på fastigheten: En estetiskt tilltalande och funktionell terrassmarkis kan öka värdet på din bostad och göra den mer attraktiv på fastighetsmarknaden.

Utforska vårt breda sortiment av Terrassmarkiser

– Automatiska System: Våra toppmoderna terrassmarkiser kan utrustas med automatiska sensorer som anpassar sig efter aktuella väderförhållanden, vilket erbjuder bekvämlighet och effektivitet utan ansträngning.

– Manuella Alternativ: För de som föredrar kontroll erbjuder vi manuella terrassmarkiser som är enkla att använda och extremt hållbara.

– Skräddarsydda Lösningar: Vi vet att varje altan är unik. Därför erbjuder vi terrassmarkiser i en mängd färger och modeller för att passa just din stil och ditt hem.

Professionell Installation och Oöverträffad Kundservice

Väljer du en terrassmarkis från Markisspecialisten, får du inte bara en produkt av högsta kvalitet, utan även professionell installation och dedikerad kundservice. Vårt team av experter garanterar att din markis installeras korrekt och att den ger optimal funktionalitet och hållbarhet över tid.

En terrassmarkis är en utmärkt investering för att förbättra din altans funktionalitet och estetik. Med våra terrassmarkiser kan du njuta av din utomhusyta i alla väder, i både stil och komfort.

Inspiration

Vi hjälper dig hitta rätt lösning utifrån ditt hem och dina önskemål.
Gråa terrassmarkiser över uteplats.
Grå terrassmarkis över uteplats.
Gråa fönstermarkiser och terrassmarkis på radhus.
Grå terrassmarkis på svart villa.
Grå terrassmarkis på uteplats.
Skrolla till toppen

         Vårkampanj         

Gäller från 19/2 till 10/3 2024

Zipscreen

25%

Screenmarkisen ger en modern look som passar såväl det trendiga huset som det klassiska

         Vårkampanj         

Gäller från 19/2 till 10/3 2024

Fönstermarkis

25%

Formgiven för att passa det skandinaviska klimatet. Utan kompromisser, med omsorg om kvalitet, detaljer och funktion

         Vårkampanj         

Gäller från 19/2 till 10/3 2024

Dukbyte

20%

Visste du att det går att byta duk på befintlig kvalitetsmarkis?

Vi hjälper dig!