Markiser, Danderyd

Med hjälp av markiser kan du både lyfta utseendet på ditt hem eller din arbetsplats samtidigt som den skyddar mot solen. Har du bestämt dig för att skaffa markiser så kom till oss på Markisspecialisten. Vi har lång erfarenhet av försäljning och montering av markiser i Danderyd med omnejd. Genom att välja oss kan du känna dig trygg hela vägen, från köp till det slutliga resultatet.

Våra senaste Referensprojekt

Ett perfekt slutresultat

För att vi på Markisspecialisten ska kunna uppfylla de önskemål och behov du som kund har är det viktigt att ha en plan. Vi börjar med att göra ett kostandsfritt besök för att se över platsen där du vill ha dina nya markiser monterade. Vi har idag ett väldigt brett sortiment av markiser och kan därför hitta en lösning för de flesta. Vi ger oss inte förrän du är helt nöjd med det slutliga resultatet.

Markiser, Danderyd

Ett av marknadens bredaste sortiment för dig som bor i Danderyd

Markisspecialistens breda utbud består idag av bland annat:

  • Fönstermarkiser
  • Terrassmarkiser
  • Pergolamarkiser

Förutom försäljning och montering av dessa kan vi även erbjuda dig vävbyten på de markiser som du har idag. Vi samarbetar alltid med marknadens ledande leverantörer vilket gör att du kan känna dig helt lugn när det kommer till den höga kvalitet som dessa erbjuder på sina produkter.