Markiser Uppsala

Söker du markiser i Uppsala? Då hittar du dem hos Markisspecialisten.

Vävbyten för dig som redan har markiser i Uppsala

För dig som redan har markiser men märker att dessa börjar se gamla och slitna ut kan vi erbjuda vävbyten. Du kan boka en tid med oss och även här kommer vi ut för ett kostnadsfritt besök. Under vårt besök så mäter vi den gamla markisväven samt visar dig som kund ett flertal olika prover. Därefter kommer vi och monterar den nya väven. Du själv behöver inte göra någonting alls förutom att njuta av det färdiga resultatet. Byta väven på markisen brukar man göra efter ungefär 10-15 års användning.

 

Vi ger dig en passande lösning till ett passande pris

För att kunna leverera rätt typ av markis för just ditt hem eller för ditt företag, börjar vi alltid med att göra ett kostnadsfritt besök hos er. Vi diskuterar vad du som kund har för behov och förväntningar och väljer tillsammans ut rätt lösning. Vi på Markisspecialisten har ett väldigt brett sortiment från vilket du kan välja bland annat:

  • Terrassmarkiser
  • Fönstermarkiser
  • Pergolamarkiser

Oavsett vilken typ av markis du väljer så garanterar vi högsta kvalitet på både produkten och på det arbete som vi utför.

Boka ett kostnadsfritt besök redan idag

Du kan boka en tid med oss och även här kommer vi ut för ett kostnadsfritt besök. Under vårt besök så mäter vi den gamla markisväven samt visar dig som kund ett flertal olika prover. Därefter kommer vi och monterar den nya väven. Du själv behöver inte göra någonting alls förutom att njuta av det färdiga resultatet. Byta väven på markisen brukar man göra efter ungefär 10-15 års användning.

Vill du veta mer om oss på Markisspecialisten och vad vi kan göra för just dig? Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt besök av oss. Vi har även en shop in shop hos Uppsala Glasmästeri där man kan se på prover, se öppettider här.

Så går det till när du beställer hos oss:

1. Kontakt

Bästa sättet att kontakta oss är via vårt formulär. Men det går också bra att skicka ett mail eller ringa.

2. Hembesök

Vi bokar in ett gratis hembesök när det passar dig. Edvard eller Mattias kommer ut och träffar dig i ditt hem.

3. Offert

Efter hembesöket får du en detaljerad offert där du ser vad varje produkt och arbete kostar. Vi jobbar med fast pris.

4. Montering

Efter ca 3-5 är det dags att boka en tid för att få grejerna på plats. Montering sker alltid av Edvard eller Mattias.

Klart! Efter montering lämnar vi alltid tre års garanti på våra produkter och installationer.

Inspiration

Vi hjälper dig hitta rätt lösning utifrån ditt hem och dina önskemål.
Skrolla till toppen