Markiser, Uppsala

Vi på Markisspecialisten är, precis som namnet säger, specialister på just markiser. Vi säljer, monterar och underhåller markiser. Under ett stort antal år har vi hjälpt både privatpersoner och företag att skydda och förnya bostäder och kontor med hjälp av markiser, i Uppsala och andra kringliggande orter. Genom att välja oss väljer du kunskap, erfarenhet och trygghet. Vi har arbetat inom branschen under lång tid och vi vet precis vad som krävs för ett lyckat slutresultat som alla är nöjda med. Vi finns med dig hela vägen, från första offert!

Våra senaste Referensprojekt

Vi ger dig en passande lösning till ett passande pris

För att kunna leverera rätt typ av markis för just ditt hem eller för ditt företag, börjar vi alltid med att göra ett kostnadsfritt besök hos er. Vi diskuterar vad du som kund har för behov och förväntningar och väljer tillsammans ut rätt lösning. Vi på Markisspecialisten har ett väldigt brett sortiment från vilket du kan välja bland annat:

  • Terrassmarkiser
  • Fönstermarkiser
  • Pergolamarkiser

Oavsett vilken typ av markis du väljer så garanterar vi högsta kvalitet på både produkten och på det arbete som vi utför. När vi sedan hittat rätt lösning för dig får du en offert med specificerade priser som du i lugn och ro får gå igenom innan du gör ett val. Om du väljer att acceptera den offert du fått av oss så får du en bekräftelse på din beställning tillsammans med en förväntad leveranstid. När det sedan är dags att montera dina nya markiser så kommer vi överens om en dag och tid som passar dig i Uppsala.

Markiser, Uppsala

Vävbyten för dig som redan har markiser i Uppsala

För dig som redan har markiser men märker att dessa börjar se gamla och slitna ut kan vi erbjuda vävbyten. Du kan boka en tid med oss och även här kommer vi ut för ett kostnadsfritt besök. Under vårt besök så mäter vi den gamla markisväven samt visar dig som kund ett flertal olika prover. Därefter kommer vi och monterar den nya väven. Du själv behöver inte göra någonting alls förutom att njuta av det färdiga resultatet. Byta väven på markisen brukar man göra efter ungefär 10-15 års användning.

Boka ett kostnadsfritt besök redan idag

Vill du veta mer om oss på Markisspecialisten och vad vi kan göra för just dig? Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt besök av oss. Vi har även en shop in shop hos Uppsala Glasmästeri där man kan se på prover, se öppettider här.