Prisvärda markiser i Vallentuna

Vi på Markisspecialisten erbjuder privatpersoner och företag högkvalitativa markiser i Vallentuna och kringliggande områden. Genom att välja oss på Markisspecialisten så får du en trygg och kunnig leverantör med personlig och snabb service. Vi har som mål att hitta rätt lösning och rätt markiser för just dig och dina behov.

Våra senaste Referensprojekt

Vi gör ett kostnadsfritt besök hos dig i Vallentuna

Oavsett vad du har för behov när det kommer till markiser så har vi på Markisspecialisten en lösning som passar dig. Vi inleder med ett kostnadsfritt besök antingen hemma hos dig eller på din arbetsplats för att tillsammans gå igenom dina önskemål och förväntningar. Därefter får du ett förslag på offert som du får gå igenom i lugn och ro.

Markiser Vallentuna

Brett sortiment av markiser

Vi på Markisspecialisten har ett mycket brett sortiment när det kommer till markiser. Tack vare detta kan vi enkelt och smidigt tillgodose våra kunders behov och önskemål. Hos oss kan du välja på bland annat:

  • Terrassmarkiser
  • Fönstermarkiser
  • Pergolamarkiser
  • Screenmarkiser

För dig som har markiser i Vallentuna, men tycker att dessa börja se trista och slitna ut kan vi erbjuda vävbyten. Vi samarbetar med ledande vävleverantörer och vi byter väven på plats hemma hos dig eller på företaget.