Solskydd för Kontor

Söker du solskydd för kontor? Då hittar du dem hos Markisspecialisten.

Vi monterar ditt solskydd för kontor

Att skapa en optimal arbetsmiljö på kontoret innebär att ta hänsyn till flera faktorer, inklusive belysning, temperatur och komfort. Ett av de mest effektiva sätten att förbättra dessa aspekter är genom att använda rätt solskydd. Solskydd för kontor hjälper till att kontrollera mängden naturligt ljus som kommer in i arbetsutrymmet, vilket kan ha en betydande inverkan på både komfort och produktivitet. Genom att minska bländning och överdriven värme, samt skydda mot skadlig UV-strålning, kan solskydd bidra till en mer trivsam och hälsosam arbetsmiljö.

På Markisspecialisten erbjuder vi ett brett utbud av solskyddslösningar som är designade för att möta olika behov och preferenser. Våra produkter är inte bara funktionella utan också estetiskt tilltalande, vilket gör det enkelt att integrera dem i vilken kontorsmiljö som helst. Vi förstår att varje kontor är unikt, och vi är här för att hjälpa dig hitta den perfekta lösningen som både förbättrar arbetsmiljön och kompletterar kontorets inredning.

Varför behöver man solskydd på kontoret?

Solskydd på kontor är avgörande för att skydda mot bländning, vilket kan orsaka obehag och minska produktiviteten. Dessutom minskar solskydd värmen från solen, vilket bidrar till en behagligare arbetsmiljö. Solskydd skyddar även kontorsmöbler och elektronisk utrustning från solskador, vilket förlänger deras livslängd.

Vilka typer av solskydd finns det för kontor?

På Markisspecialisten erbjuder vi ett brett utbud av solskydd för kontor, inklusive persienner, rullgardiner, plisségardiner och lamellgardiner. Varje typ har sina egna fördelar och kan anpassas för att passa specifika behov och estetiska preferenser.

Vi tar oss an din utmaning

Olika platser och utmaningar kräver olika typer av solskydd.
Vi på Markisspecialisten har ett brett sortiment och kan tillgodose de flesta förfrågningarna som våra kunder har. 

För dig som är ute efter en inomhuslösning kan vi erbjuda bland annat:

Persienner
Rullgardiner
Lamellgardiner

Några av de alternativen för dig som söker en lösning för utomhusbruk så kan vi erbjuda dig bland annat:

Pergolamarkiser
Terrassmarkiser
Fönstermarkiser

Vanliga frågor om solskydd för kontor

Solskydd hjälper till att minska behovet av luftkonditionering genom att hålla inomhustemperaturen stabil. Detta leder till lägre energikostnader och en mer hållbar arbetsmiljö. Med effektivt solskydd kan du minska energiförbrukningen markant.

Genom att minska bländning på skärmar och arbetsytor, förbättrar solskydd komforten för anställda och minskar ögontrötthet. Detta leder till ökad produktivitet och en mer trivsam arbetsmiljö.

På Markisspecialisten erbjuder vi både professionell installation och självinstallationsalternativ. Våra experter kan anpassa solskyddet efter dina specifika behov och mått, vilket gör installationen smidig och enkel.

Regelbunden rengöring och kontroll av mekaniska delar är viktigt för att säkerställa lång livslängd och funktionalitet. Om något går sönder kan vi på Markisspecialisten hjälpa till med reparation eller byte av solskydd.

Vi rekommenderar screenrullgardiner med reflekterande baksida, optimalt bländskydd och solskydd på kontor.  Plisségardiner är också ett populärt alternativ tack vare deras hållbarhet och estetiska mångsidighet.

Ja, solskydd kan minska insyn från utomstående och skydda mot skadlig UV-strålning. Detta bidrar till en tryggare och säkrare arbetsmiljö.

Solskydd kan anpassas i olika design och färger för att passa kontorets inredning. På Markisspecialisten kan vi hjälpa dig att välja solskydd som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande.

Ja, vi erbjuder miljövänliga solskydd tillverkade av återvunna material och energibesparande lösningar. Våra produkter är ofta miljöcertifierade, vilket bidrar till en hållbar arbetsmiljö.

Även om det finns initiala investeringskostnader för solskydd, leder de långsiktiga besparingarna på energikostnader till en betydande ekonomisk fördel. Solskydd kan hjälpa dig att minska driftskostnaderna på kontoret avsevärt.

Absolut, vi erbjuder motoriserade persienner och sensorstyrda rullgardiner som kan integreras med smarta hem- och byggnadssystem. Dessa smarta solskyddssystem ger bekvämlighet och förbättrad energihantering.

Om du har fler frågor eller behöver hjälp med att välja rätt solskydd för ditt kontor, tveka inte att kontakta oss på Markisspecialisten!

Så går det till när du beställer hos oss:

Ritad laptop med "Hej!" på skärmen.

1. Kontakt

Bästa sättet att kontakta oss är via vårt formulär, men det går också bra att skicka ett mail eller ringa.

Ritad bild på en hus.

2. Hembesök

Vi bokar in ett gratis hembesök när det passar dig. Mattias eller Edward kommer ut och träffar dig i ditt hem.

Ritad bild på en offert för markis.

3. Offert

Efter hembesöket får du en detaljerad offert där du ser vad varje produkt och arbete kostar. Vi jobbar med fast pris.

Ritad hylsnyckel.

4. Montering

Efter ca 3-5 veckor är det dags att boka en tid för att få produkterna på plats. Montering görs alltid av Mattias eller Edward.

Klart! Efter montering lämnar vi alltid tre års garanti på våra produkter och installationer.

Inspiration

Vi hjälper dig hitta rätt lösning utifrån ditt hem och dina önskemål.
Pergola med zipscreen.
Terrassmarkis över uteplats.
Gråa fönstermarkiser på svart villa.
Beige duettegardin bakom gardin i vardagsrum.
Mönstrade rullgardiner i matrum.
Skrolla till toppen

         Vårkampanj         

Gäller från 19/2 till 10/3 2024

Zipscreen

25%

Screenmarkisen ger en modern look som passar såväl det trendiga huset som det klassiska

         Vårkampanj         

Gäller från 19/2 till 10/3 2024

Fönstermarkis

25%

Formgiven för att passa det skandinaviska klimatet. Utan kompromisser, med omsorg om kvalitet, detaljer och funktion

         Vårkampanj         

Gäller från 19/2 till 10/3 2024

Dukbyte

20%

Visste du att det går att byta duk på befintlig kvalitetsmarkis?

Vi hjälper dig!