Solskydd med stil för dig i Sollentuna

Markisspecialisten har sedan starten för många år sedan hjälpt ett flertal privatpersoner och företag i Sollentuna med olika typer av passande solskyddslöningar. Oavsett om du letar efter en lösning för inomhus eller utomhusbruk så har vi en lösning för dig. Din vision och dina önskemål är det vi på Markisspecialisten arbetar efter.

Våra senaste Referensprojekt

Solskydd till dig i Sollentuna

Spelar det någon roll vilken leverantör du väljer? Vi på Markisspecialisten har svaret och vi säger ja. För att kalla sig för specialist krävs en gedigen bakgrund inom branschen, både när det gäller kunskap men även erfarenhet. Väljer du oss som din leverantör så kan du vara säker på att vi är med dig hela vägen, från vårt första möte tills ditt solskydd är monterat och du känner dig helt nöjd.

Solskydd, Sollentuna

Vi tar oss an din utmaning

Olika platser och utmaningar kräver olika typer av solskydd. Vi på Markisspecialisten har ett brett sortiment och kan tillgodose de flesta förfrågningarna som våra kunder har. För dig som är ute efter en inomhuslösning kan vi erbjuda bland annat:

  • Persienner
  • Rullgardiner
  • Lamellgardiner

Några av de alternativen för dig som söker en lösning för utomhusbruk så kan vi erbjuda dig bland annat:

  • Pergolamarkiser
  • Terrassmarkiser
  • Fönstermarkiser

Alla kan inte kalla sig för specialister

Det allra lättaste är om du som kund kontaktar oss och berättar om dina behov och önskemål. Markisspecialisten gör sedan ett helt kostnadsfritt besök hos dig. Vi försöker på plats komma fram till en lösning som uppfyller dina förväntningar för just ditt solskydd i Sollentuna.

Välkommen till oss när du vill köpa solskydd i Sollentuna!