Solskydd Uppsala

Söker du solskydd i Uppsala? Då hittar du dem hos Markisspecialisten.

Är du i behov av ett högkvalitativt solskydd för ditt hem eller ditt företag i Uppsala? Kontakta då oss på Markisspecialisten. Vi har en lång bakgrund inom branschen och lever upp till vårt namn, då vi verkligen är specialister på allt inom solskydd. Oavsett om ditt projekt är något litet för hemmet eller något mer omfattande för arbetsplatsen så har vi garanterat en lösning som passar. Vi kan erbjuda dig allt från traditionella lösningar för inomhusbruk eller spännande lösningar för utomhusbruk. Vi hjälper dig att uppfylla din vision kring den perfekta solskyddslösningen och vi låter den guida oss i vårt arbete.

Högkvalitativa resultat

Vi på Markisspecialisten älskar solskydd och vi älskar att se hur den perfekta lösningen för dig som kund sakta men säkert växer fram. När du valt oss på Markisspecialisten som din leverantör har du tagit ett första steg mot ett snabbt, professionellt och tryggt samarbete. Baserat på den kunskap och erfarenhet vi samlat på oss genom åren vet vi vad som krävs av oss för att kunna leverera de högkvalitativa resultaten som våra kunder efterfrågar.

Vi på Markisspecialisten inleder alltid ett projekt med att besöka dig som kund, helt kostnadsfritt, och tillsammans med dig diskutera allt från vad du har för behov till vad du förväntar dig i form av funktion och design. Vi lämnar absolut ingenting åt slumpen! När vi sedan kommit fram till ett passande alternativ får du en offert av oss där vi specificerat alla priser gällande projektet. Du kan sedan gå igenom denna offert i lugn och ro innan du bestämmer dig för om du ska gå vidare eller inte.

Beställning, information och leverans av solskydd i Uppsala

När du har bestämt dig för att gå vidare så får du en bekräftelse på din beställning tillsammans med information om den förväntade leveranstiden. Vi kontaktar dig även för att bestämma en tid och dag då det passar dig att vi kommer och monterar ditt solskydd.

I vårt breda sortiment kan du idag välja mellan ett stort antal solskyddslösningar både för inomhusbruk och för utomhusbruk. För inomhusbruk kan vi erbjuda dig allt från persienner till rull- och lamellgardiner. För dig som är ute efter en lösning för utomhusmiljö så kan vi erbjuda bland annat fönstermarkiser, terrassmarkiser och pergolamarkiser.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om oss på Markisspecialisten och vilka typer av lösningar vi skulle kunna erbjuda dig när det kommer till solskydd i Uppsala.

Så går det till när du beställer hos oss:

1. Kontakt

Bästa sättet att kontakta oss är via vårt formulär. Men det går också bra att skicka ett mail eller ringa.

2. Hembesök

Vi bokar in ett gratis hembesök när det passar dig. Edvard eller Mattias kommer ut och träffar dig i ditt hem.

3. Offert

Efter hembesöket får du en detaljerad offert där du ser vad varje produkt och arbete kostar. Vi jobbar med fast pris.

4. Montering

Efter ca 3-5 är det dags att boka en tid för att få grejerna på plats. Montering sker alltid av Edvard eller Mattias.

Klart! Efter montering lämnar vi alltid tre års garanti på våra produkter och installationer.

Inspiration

Vi hjälper dig hitta rätt lösning utifrån ditt hem och dina önskemål.
Skrolla till toppen