Solskydd, Uppsala

Är du i behov av ett högkvalitativt solskydd för ditt hem eller ditt företag i Uppsala? Kontakta då oss på Markisspecialisten. Vi har en lång bakgrund inom branschen och lever upp till vårt namn, då vi verkligen är specialister på allt inom solskydd. Oavsett om ditt projekt är något litet för hemmet eller något mer omfattande för arbetsplatsen så har vi garanterat en lösning som passar. Vi kan erbjuda dig allt från traditionella lösningar för inomhusbruk eller spännande lösningar för utomhusbruk. Vi hjälper dig att uppfylla din vision kring den perfekta solskyddslösningen och vi låter den guida oss i vårt arbete.

Våra senaste Referensprojekt

Våra kunder förväntar sig högkvalitativa resultat

Vi på Markisspecialisten älskar solskydd och vi älskar att se hur den perfekta lösningen för dig som kund sakta men säkert växer fram. När du valt oss på Markisspecialisten som din leverantör har du tagit ett första steg mot ett snabbt, professionellt och tryggt samarbete. Baserat på den kunskap och erfarenhet vi samlat på oss genom åren vet vi vad som krävs av oss för att kunna leverera de högkvalitativa resultaten som våra kunder efterfrågar.

Förväntningar kring funktion och design

Vi på Markisspecialisten inleder alltid ett projekt med att besöka dig som kund, helt kostnadsfritt, och tillsammans med dig diskutera allt från vad du har för behov till vad du förväntar dig i form av funktion och design. Vi lämnar absolut ingenting åt slumpen! När vi sedan kommit fram till ett passande alternativ får du en offert av oss där vi specificerat alla priser gällande projektet. Du kan sedan gå igenom denna offert i lugn och ro innan du bestämmer dig för om du ska gå vidare eller inte.

Solskydd, Uppsala

Beställning, information och leverans av solskydd i Uppsala

När du har bestämt dig för att gå vidare så får du en bekräftelse på din beställning tillsammans med information om den förväntade leveranstiden. Vi kontaktar dig även för att bestämma en tid och dag då det passar dig att vi kommer och monterar ditt solskydd.

I vårt breda sortiment kan du idag välja mellan ett stort antal solskyddslösningar både för inomhusbruk och för utomhusbruk. För inomhusbruk kan vi erbjuda dig allt från persienner till rull- och lamellgardiner. För dig som är ute efter en lösning för utomhusmiljö så kan vi erbjuda bland annat fönstermarkiser, terrassmarkiser och pergolamarkiser.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om oss på Markisspecialisten och vilka typer av lösningar vi skulle kunna erbjuda dig när det kommer till solskydd i Uppsala.